Kuka Aatu?

Täs on Aatu, moi! Olen syntyperäinen vaasalainen. Olen varttunut Hietalahden ja Suvilahden maisemissa, kunnes perheeni rakennutti omakotitalon Teeriniemelle. Vaasassa parasta on meri. Lyhyet etäisyydet, monipuolinen korkea koulutarjonta, palveluiden laaja kirjo, ovat esimerkkejä miksi minä, 18-vuotias nuorimies on päättänyt jäädä Vaasaan.  Haluan antaa oman aikani ja panokseni tämän rakkaan kotikaupunkini kehittämiseen. Sen eteen olen sitoutunut ja valmis tekemään töitä.

Liityin kokoomusnuorten liiton jäseneksi ja sitä kautta kokoomukseen vuonna 2018.  Päätöstä en ole hetkeäkään katunut. Miksi sitten kokoomus? Valitsin kokoomuksen, koska kokoomus on perinteisesti profiloitunut vastuullisen taloudenpidon, yrittäjyyden ja turvallisuus kysymyksissä. Nämä ovat asioita, jotka ovat myös itselleni tärkeitä.

Vuoden 2021 alusta lähtien olen vaikuttanut Vaasan kokoomusnuorten puheenjohtajana ja Vaasan kokoomuksen kunnallisjärjestön hallituksessa. Samalla vaikutan myös piiritasolla, Pohjanmaan kokoomusnuorten piirihallituksessa.

Itse ajattelen, että perinteiset arvot: kuten koti, uskonto ja isänmaa on hyvä arvopohja elämälle ja politiikalle. Vaikka maailmaa elää muutosten aikaa, toiset asiat on ja pysyy. Ne ovat myös asioita, mihin turvautua tiukan paikan tullen.

Valmistun vuoden 2021 toukokuussa taloushallinnon merkonomiksi. Jatkan opintojani tradenomiksi Vaasan ammattikorkeakoulussa. Työkokemusta itselleni on kertynyt myynti- ja markkinointi tehtävistä. Viime kesänä päätin työllistää itse itseni ja perustin toiminimen, joka tekee puutarha- ja pihatöitä. Vapaa-ajallani tapaan ystäviä, golfaan ja laskettelen.